måndag 26 april 2010

långt ifrån cool

Författar: Ingrid olsson
Genre: vet inte
Beskriv handlingen: Det handlar om Linnea som typ är utanför och är långt ifrån cool och tjejerna i hennes klass är på Vanessas sida och Vanessa är också en iLinneas klass och dom är elaka mot Linnea men sen ska Vanessa ha kalas och hon bjuder alla i klassen förutom Linnea. sen blir Linnea och Vanessa vänner och Vanessa har lagt en inbjudan i Linneas låda men Linnea tror att det är Vanessas mamma som lagt det där så hon säger nej till att komma.
Linnea säger till sin mamma att hon fått en inbjudnings kort av Vanessa men att hon inte vill gå.
Linneas mamma tycker att Linnea ska gå efter som att hon fått en inbjudnings kort nu. Linnea ska gå på festen och får låna kläder av Vanessa.
när Linnea går till festen och är framme vid Vanessas hus och Linnea knackar på men ingen öppnar och knackar en gång till men det är ändå ingen som öppnar.
Sedan ser Linnea några tjejer i köket och hon knackar på rutan så att den går sönder och Vanessa går fram till fönstret. Om ni vill veta mera får ni läsa boken.

jag tycker boken var: jag tycker boken var jätte bra och spännande men det är ganska mycket text men det gör inget för den var jätte bra.
därför får den 5 stjänor av 5 recenserad av: Stina johansson.

3 kommentarer:

  1. Hej Stina! Om du har kvar boken eller vet var den finns så står jag gärna i kö.
    (Det verkar vara en jätte bra bok.)

    MVH Cornelia

    SvaraRadera
  2. okej visst tror jag vet vad den står om ingen tagit den.


    mvh stina

    SvaraRadera
  3. Den låter jätte bra Stina!

    SvaraRadera